發新話題

The Home of Linn Sondek

The Home of Linn Sondek

The world acclaimed Linn Sondek is made in this remoted Scottish village called Eaglesham.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

去左 scotland ?
唔做死硬派,泥頭,奶頭,菜頭都玩.....

引用:
原帖由 喬峰 於 2012-10-31 Wed 02:30 發表
The world acclaimed Linn Sondek is made in this remoted Scottish village called Eaglesham.
先去 日內瓦, 路經法國去埋 chamonix mont blanc, 再去 Scotland !

真開心!
唔做死硬派,泥頭,奶頭,菜頭都玩.....

有心有力

齋睇都開心

帮主,岂是浪得虚名

多謝捧場!

會當凌絕頂,一覽眾山小

帮主,是你吗?

真係 見到都開心埋一份 。。。。好羨慕

引用:
原帖由 saa7350 於 2012-11-2 Fri 07:24 發表
帮主,是你吗? 95452
幫主懂飛簷走壁,難道你不知道嗎?

引用:
原帖由 saa7350 於 2012-11-2 Fri 07:24 發表
帮主,是你吗? 95452
多謝 saa7350 兄咁比面! 我有咁叻就好啰!

引用:
原帖由 casshan 於 2012-11-2 Fri 11:28 發表
幫主懂飛簷走壁,難道你不知道嗎?
casshan 兄, 打從小弟加入後, 您電話堙A PM 堻幫忙小弟不少! 幾次版聚你都冇出現。 今次 BBQ 可以一睹師兄風采了!

嘩!幫主係攀石幫幫主嚟架?
The Biggest Mistake Is Not Trying.
http://evanslym.blogspot.com/

Casshan 神龍見首不見尾 。。。唔係有緣人,無咁易見得到 。。。

引用:
原帖由 喬峰 於 2012-11-2 Fri 11:49 發表

casshan 兄, 打從小弟加入後, 您電話堙A PM 堻幫忙小弟不少! 幾次版聚你都冇出現。 今次 BBQ 可以一睹師兄風采了!
呵呵,喬兄太誇獎了,到時小弟得見幫主真身,先係小弟畢生榮耀

幫主真身仲勁過佢張畫像

發新話題