發新話題

USB SPDIF 交流貼

引用:
原帖由 amhlee 於 2011-6-19 Sun 12:11 發表
是的....
有興趣

引用:
原帖由 amhlee 於 2011-6-18 Sat 21:43 發表
唔知未訂塊 USB SPDIF interface 的,還有無人想訂,齊 10 個團購會有 discount...
上次無訂 。。。如開團請預我一份。

如果夠 10 個人可以開團,會比上次貴 10% 左右,但會比單買平 200 元。
唔做死硬派,泥頭,奶頭,菜頭都玩.....

Anthony,
我還未有訂圖中(1)的AES輸出小板,如果在 田雨兄 那堶q開嘢可否幫忙訂兩塊(Gary33 x1, Tmok x1)?
Thanks
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

圖中的(1)不是田雨出品

引用:
原帖由 monza165 於 2011-6-21 Tue 09:03 發表
圖中的(1)不是田雨出品
Monza兄
圖中的(1)不是田雨出品 ,甘可於那堶q購呢?
Thanks

回復 156# Gary33 的帖子

係同塊 USB-to-SPDIF 板一齊買的

和原來的作者訂,要 Group 埋一次過!

收到,如果有其他師兄要而Group 埋一次過訂就通知聲小弟啦。
Thanks

Anthony:
USB SPDIF 192 Convertor 會再團購嗎?有老友想買一件連AES板仔.

夠 10 個就可開團。

我都想整番個試下CAS 昇頻的效果

各位 : 之前 Monza165 做的 i2S 線,個條係上網線,如用上田兄的 I2S, 須要在做。
要做 straight-through....
今日拿來試,音色唔錯!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我有條 IT Tech 幫我做的 CAT 6,有無人有興趣試吓?

做左的好玩野,星期五來時請大家研究一下.....

版大,唔知個機箱有冇聲氣

有,據說第一批已到了,正在開孔。

好消息

引用:
原帖由 amhlee 於 2011-6-29 Wed 21:45 發表
有,據說第一批已到了,正在開孔。
版大, 我上次miss 左團購機箱, 唔知仲會唔會有下一batch....

yeah!!!!

引用:
原帖由 foxfire 於 2011-6-30 Thu 13:24 發表

版大, 我上次miss 左團購機箱, 唔知仲會唔會有下一batch....
應該有多,幫你問問。反正下個月要攪多次 USB SPDIF 團購!到時可訂。

引用:
原帖由 amhlee 於 2011-6-30 Thu 22:11 發表

應該有多,幫你問問。反正下個月要攪多次 USB SPDIF 團購!到時可訂。
唔該晒!

almost there, we are now waiting for the front panel. they say it will be ready some time next week.

mdlover hing, thanks indeed

it's all done.

time to dispatch.

有得玩啦!!

connecting the display module to the USB interface,

pinout of the display module,

locate "CON7" on the USB card and connect the corresponding pin1 to pin6,

you can mount the I2S board using the included "L-bracket",

you can connect your I2S power input to the USB board power input,

the power input of the USB board,

in case you have lost the L-bracket, here you go,

http://hk.element14.com/ettinger ... 466883?Ntt=146-6883

mdlover hing,
正呀! 就哩有得玩CAS啦! thankyou sosososo much
咁多你點比我地岈! 不如我地自己過哩取好嗎?
你今日得閒嗎?

發新話題