發新話題

恭賀〔音響。DIY學堂〕開版之喜。

恭賀〔音響。DIY學堂〕開版之喜。

多謝會員amhlee義務擔負起版主的工作,
amhlee將會聯同兩位資深音響顧問 smitommy 和 saa7350,
為我們提供更多音樂及音響器材和DIY組裝技術方面的知識,
在此先行謝過三位百忙中抽空為大家服務。

務請各會員,共同合作及配合版主工作上之要求,以創造一個和諧愉快的討論區。

謝謝

好囉!終于可以當家自主了  

弓喜弓喜......各位音響發燒友有個聚腳好方..........
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

amhlee老大的热情很不一般,大家一起努力呀.

嘩,咁早,希望大家多的討論.....增加 DIY 的樂趣....
唔做死硬派,泥頭,奶頭,菜頭都玩.....

藍天無限一沙鷗, 長空海闊傳問侯。

感激祖師爺創新版!
真開心! 從前小弟很喜歡拿辣雞焊下小制作,現時有了這個版,舊興趣又可回到身邊了!

引用:
原帖由 saa7350 於 2009-11-1 Sun 08:20 發表
amhlee老大的热情很不一般,大家一起努力呀.
saa7350您好,歡迎光臨 ....  

起公amhlee兄自立門戶當家作主

引用:
原帖由 casshan 於 2009-11-2 Mon 08:20 發表
起公amhlee兄自立門戶當家作主
casshan 您好,歡迎光臨 ....

公起公起

我是新來的,請多多指教。

Vash哥,

七劍已各自歸宗、密練。

新來向各位說聲

嘩..........好熱鬧喎.......見到咁多新會員....雖然我唔係發燒友......都一樣咁高興啊...
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

引用:
原帖由 SWLaw 於 2009-11-2 Mon 18:26 發表
嘩..........好熱鬧喎.......見到咁多新會員....雖然我唔係發燒友......都一樣咁高興啊...
祖師爺好多 fan屎嫁
佢地陸續有來呀!

來了, 來了. 公務在身好鬼忙 ... 對唔住遲咗.

恭喜 amhlee 兄榮升版主!

以後我哋要乖乖哋俾錢 DIY!

恭喜,恭喜,可以等我呢D新手有多D學野機會.

弓喜弓喜!
细佬都黎报个到先

heyi,
係唔係設計P1.7 remote 個位大師父?

多謝何兄參與,你地對 P1.7 的意見可以向何兄反映.....

恭喜,恭喜,可以等我呢D新手有多D學野機會   x 2

Anthony 兄,小弟報到 下次有機會還返粒 1541 俾你

引用:
原帖由 andyp 於 2009-11-10 Tue 09:04 發表
Anthony 兄,小弟報到 下次有機會還返粒 1541 俾你
有機會多的交流,你的 1955pro 做成點呀 ?

Anthony 你好! 我的 1955pro 只買了 kit 和機箱,待買埋牛牛和參考完各路英雄o既改機秘笈之後先至開工

發新話題